Wageningen - LEEFfestival

Afdrukken
PDF

 

Op zondag 15 juni 2014 stond Spelwijzers weer op het LEEFfestival in Wageningen

Ook de parachute was er weer !

alt


alt

alt


alt


alt


alt

alt

alt

Op zondag 16 juni 2013 stond Spelwijzers op het LEEFfestival in Wageningen met diverse spelen.

alt


alt
altHet LEEFfestival en Wageningen 750 bundelden dit jaar hun krachten. De 31eeditie van het straattheaterfestival vond plaats op zondag 16 juni 2013.

Dit viel samen met de feestweek Spektakel W750. De organisatoren van beide evenementen hadden daarom besloten de handen ineen te slaan.

De samenwerking hield onder meer in dat het LEEFfestival mee heeft geholpen om van het ‘Grootste kinderpartijtje van Gelderland’ op zondag 16 juni een groot succes te maken.

Het LEEFfestival heeft de ambitie om interactief te werken met inwoners en om met weinig geld een geweldig spektakel neer te zetten.

De activiteiten van het LEEFfestival vonden plaats nabij Theater de Junushof. Verschillende acts gaven acte de préséance: clowns, acrobaten, steltlopers, een goochelaar. Verder vinden er allerlei workhops plaats: instrumenten maken, djembé en het Klei Atelier.

Het hoogtepunt van het programma van 2013 waren wel de vele LEEFensgrote spellen voor grote en kleine mensen. Grootschaak, het grote spaghetti slurpspel, Yatzee, boter kaas en eieren, Bob de Bouwer, Levend Ganzenbord en nog veel meer verrassend grote spellen. Je kunt het zo gek niet bedenken! Alle spellen waren vrij te spelen. Gefabriceerd en aangeboden door Stichting Wagenings LEEFfestival en Spelwijzers.


Wilt u meer weten over dit festival kijk dan op http://www.leeffestival.nl/nl-nl/home.aspx