Moderator - Facilitator - Dagvoorzitter

 
 

Vinden - Versterken - Veranderen - Verbinden - Verbeteren.


Spelwijzers kan u bedrijf assisteren bij uw bedrijf sessies zoals bij brainstormsessies, dialogen, energizers, visie en strategie, teambuilding en/of samenwerking, kennismakingssessies, jaarplannen maken strategisch - tactisch - operationeel, sessies in het kader van maatschappelijke opgaves opgezet vanuit de gewenste bedoeling.

Ik (Hans Peeters) bepaal samen met u welke (creatieve) werkvorm het beste bij u gewenste sessie past of verzinnen zelf een nieuwe werkvorm voor u opdracht.

Omdat ik als voorzitter of facilitator uw bijeenkomst (mede) ga begeleiden/leiden heeft u meer waardevolle contact momenten met de deelnemers van de sessie en kunnen wij samen zorgen dat u een beter resultaat heeft uitgaande van de bedoeling van de bijeenkomst.

Ik heb veel bestuurservaring en jarenlange ervaring als moderator bij RVO en facilitator bij het Min. van EZK/LNV. De Rijksoverheid heeft veelal hun eigen moderatoren en facilitatoren (Tigers) teams. Voor sessies ten behoeve van Rijksonderdelen verwijs ik u dan ook om met deze teams contact op te nemen. Bent u een niet Rijksoverheid organisatie/bedrijf dan kunt u mij benaderen en gebruik maken van mijn expertise.


Wat kan ik zoal voor u doen:

Intake - programma opstellen - organisatie tips - (gezamenlijke) uitvoering - evaluatie - tips voor een mogelijk vervolg op de bijeenkomst.


Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik lever altijd maatwerk. orInformeer rust vrijblijvend naar de mogelijkheden.meer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.