Spelworkshops voor Buurtwerk, Wijken en Jeugdwerk

- Wereldspelen (tik-ren-werp-bal-denkspelen uit de hele wereld bv. Korea, Suriname, Zweden, Brazilië, Egypte en Vietnam).

- Spellenmix (combinatie van de wereldspelen met spelen met alternatieve materialen zoals een 7m parachute, fietsbanden, frisbee e.d.).

- Winterspelen (spelen voor in de winter in een klaslokaal, in een kring of in kleine groepjes aan tafeltjes zoals bordspelen en geluksspelen (dominostenen, dobbelstenen, kaarten) en gezelschapsspelen (bv. ganzenbord, ladders en slangen, kinderboerderijspel, sprookjesbosspelzeil).

- Spelen op spelzeilen - deze activiteit kan binnen en buiten op het schoolplein of speelveld of binnen in een klaslokaal of gymzaal. Dit zijn o.a. denkspelen zoals MTI = boter, kaas en eieren op zijn Afrikaans, Tablut = Denkspel uit Lapland met elementen van Schaken en Go, Molenspel = Denkspel, Ende = Geluksspel uit Afrika, (Levend) Ganzenbord, (Levend) Ladders en Slangen. Smileyspel, Paardensprongspel, Kinderboerderijspel, Onbewoond eiland, Sprookjesbosspel en vele andere spelzeilen.

- Spelen voor ouderen, senioren 80+, slechtzienden, mensen met dementie.


Maatwerk

Spelwijzers heeft workshops voor binnen en voor buiten. Spelen voor kleine ruimten en grote ruimte, eenvoudige spellen en moeilijke spellen zoals hersenkrakers, moeilijke denkspelen en groepsdynamicaopdrachten. Ook geschikt voor feestdagen zoals Koningsdag, Burendag en Buitenspeeldag en voor sport- en schoolkampen.


Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.


Wij hebben ook spelzeilen geschikt voor het buurtwerk, wijken en het jeugdwerk zie